Árak, árlista, kiadó gyerekbarát apartman, szállás Balatonlelle

Árak, árlista, kiadó gyerekbarát apartman, szállás Balatonlelle

2024-es Árak Ft/Euro/nap 4 fő részére

Ár Ft/nap Ár Euro/nap/ apartma

Elő szezon: január 01-től – június 29-ig 30.000 Ft / 80 Euro

Főszezon: június 29-től augusztus 31-ig 42.000 Ft / 110 Euro

Indián nyár: augusztus 31- szeptember 28-ig 35.000 Ft / 90 Euro

Utószezon: szeptember 10-től szombattól, – december 31-ig 30.000 Ft / 80 Euro (kivéve az ünnepnapok, hosszú hétvégék)

Az árban NEM foglaltatik benne az idegenforgalmi adó, melyet a hatályos helyi rendelet szerinti mértékben kérünk téríteni a megérkezéskor a 18. életévüket betöltött személyek után. Abban az esetben ha az apartmanban 4-nél több személy tartózkodik 6500ft/fő/éj többlet díjat kérünk személyenként. Az apartmanban 5 főnél több személy nem tartózkodhat, beleértve a gyerekeket is! 

A fenti díjak az apartmanra vonatkoznak, tehát 2 fő érkezése esetén a díj változatlan! 

kiadó szállás DUPLA klímájának használata 5.000 Ft / 13 Euro / nap
(mindegyik háló helyiség hűthető 1-1 klímával)

A klímák használatának igényét kérjük előre bejelenteni, hét közben bejelentett igény esetén is egész hetet kell téríteni, (pl.:foglalás napjai*5000) illetve ha a hét közepétől rossz idő volt, akkor sem tudunk sajnos vissza téríteni a klíma árából. Fűtésszezonban okt 1-től a klímadíj 80%-át számoljuk fel a fűtésért. 

A kiadó apartman főszezonban minimálisan 1 hétre foglalható SZOMBATTÓL - SZOMBATIG. (Azaz 1 db, vagy 2 db napra sajnos nem tudunk szállást biztosítani!) Naptárilag az elő, vagy utószezonba tartozó hosszú hétvégék, ünnepek a főszezoni árral, minimálisan 5 nappal kerülnek visszaigazolásra, 4 főig. Főszezonban 1 hétnél rövidebb időtartamra az apartmant általában nem tudjuk kiadni. (Pl.: Vasárnap is lehet jönni a szombati érkezés helyett, de attól nem lesz olcsóbb a szállás főszezonban, 7 éjjelre igazolunk vissza.) Főszezonban az apartmant 2 hétre nem tudjuk egy uzan azon érdeklődőnek kiadni, kizárólag abban az esetben, ha egyik hetet vagy elő vagy utószezonban szeretné kibérelni.

OTP SZÉP Kártyás fizetési lehetőség

Wi - Fi: az apartmanban vendégeinknek ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférést biztosítunk, viszont a szolgáltató hibájából adódó műszaki hiba, miatt reklamációt nem tudunk elfogadni.  

Háziállat nem megengedett! Az árban benne foglaltatik a szállás az apartman felszerelésének, a mélygarázsnak a használata az érkezés előtti, távozás utáni takarítás, mindegyik szobába nagy Samsung lcd tv található. Tisztálkodó szereken kívül nem kell hozni mást, ágyneműt, kispárnát, nagypárnát, takarót, tiszta huzatokat, lepedőt adjuk. Ha kisbabával jöttök és kiságyat kértetek előre akkor a kiságyba a gumilepedőt, babatakarót babakispárnát hozzátok magatokkal. Az árban nem biztosítunk ételt-italt, mosógépet, illetve a honlapon fel nem tüntetett egyéb eszközt, és szolgáltatást sem.

kiadó szállás elfoglalható általában az érkezés napján 14-00- 14:30-tól, melyet a távozás napján 9:30-tól 10-00-ig kérünk elhagyni, ezt érkezéskor mindig megbeszéljük. A szállásfoglalás 30% foglaló (minimum 90.000) megfizetése mellett történik, ami lemondás esetén nem kerül visszatérítésre, csak ha a visszamondás a tervezett érkezés előtt történik 2 hónappal, ez esetben is hetente az utalt díjat 30.000.-Ft/hét levonással térítjük vissza! A fennmaradó összeg legkésőbb készpénzben érkezéskor egyben fizetendő, kulcsátadáskor a helyszínen, de utalás esetén az érkezés előtt 5 nappal kérjük utalni. A szálláson a megjelöltnél több fő nem tartózkodhat, csak pótdíj ellenében. A lakás nem dohányzó, az erkélyen lehet dohányozni, mivel sokan kimondottan kisbabás nemdohányzó helyet keresnek ezért ezt kifejezetten kérjük tiszteletben tartani! A lakásban füst és szénmonixid érzékelő található, dohányzás esetén bekapcsol, kiktatása költséget von maga után!

Mivel garázskapu távirányítót és új berendezési eszközöket biztosítunk, melyet szeretnénk ha jövőben is tudnánk használni 70.000 Ft / 180 Euro kauciót, felelősségvállalási nyilatkozatot kérünk érkezéskor (ami ha baj történik igazándiból semmire nem elég), amit távozás, kulcs átadáskor visszaadunk, ha nem történt törés zúzás, nincs szükség extra takarításra, javításra stb… ez idáig 1-2 pohár törésen kívül szerencsére nem történt baleset. 

Érdeklődni kapcsolatba lépni Velünk lehet tavasztól – őszig reggel 7-től este 20-00-ig tudtok a következő telefonszámon: 
 

+36 - 30-407-99-69 

vagy 

E-mail címeink:

misaapartman@gmail.com (kérjük ezt használjátok lehetőség szerint) 

napsugar-lelle@freemail.hu 

 

Kérjük véleményeteket osszátok meg Velünk Google véleményben, és vagy ismerősötökkel is apartmanunkat! Mivel ajánlásotokra érkező Vendég, és Ti is a következő foglalásotokból ugyan úgy, mint pozitív értékelés esetén kedvezményre lesztek jogosultak! Ne hagyjátok ki! 

Véleményeteket itt oszthatjátok meg, ha így nem siekrül megtaláni, keressetek  minket GOOGLE-n is a www.google.com/search (Napsugár utcai 1 Apartmanház (Misa apartman) néven.

 

                          A vélemények linkje:                                     https://g.page/r/Cf-Nmh6sbF69EBM/review

 

Elérhetőségeinket elképzelhető, hogy megtaláljátok a www.zimmerinfo.hu a www.szallaskeres.hu, és a booking-on is. Az éppen aktuális foglaltságról érdeklődjetek telefonon vagy elérhetőségeink valamelyikén. 

Az ár és egyéb feltételeink változtatásának jogát kifejezetten fenntartjuk, részleteket foglalás visszaigazolásunkban is találtok.

Balatonlelle apartman :: Balatonlelle kiadó apartman :: szállás Balatonlelle
bababarát apartman Balaton :: nyaralás kisgyerekkel Balaton :: nyaralás Balatonlelle
bababarát nyaralás Balaton :: Szállás, kiadó apartman :: Balaton déli part
nyaraló :: kocsi beállóval nyaraló a központban :: baba barát :: OTP SZÉP kártyás fizetés