Árak, árlista, kiadó gyerekbarát apartman, szállás Balatonlelle

Árak, árlista, kiadó gyerekbarát apartman, szállás Balatonlelle

2017-es Árak Ft/Euro/nap 4 fő részére

Ár Ft/nap Ár Euro/nap/ apartma

Elő szezon: január 01-től – június 31-ig 13.500 Ft / 44 Euro

Főszezon: július 01-től augusztus 31-ig 20.500 Ft / 63 Euro

Főszezonon belül: csak az augusztus 20-i hét 21.800 Ft / 69 Euro

Utószezon: augusztus 20-i héttől – december 31-ig 13.500 Ft / 51 Euro

Az árban NEM foglaltatik benne az idegenforgalmi adó, melyet a hatályos helyi rendelet szerinti mértékben kérünk téríteni a megérkezéskor a 18. életévüket betöltött személyek után. Abban az esetben ha az apartmanban 4-nél több személy tartózkodik 4000ft/fő/éj többlet díjat kérünk személyenként. Az apartmanban 5 főnél több személy nem tartózkodhat, kivéve 6 éven aluli gyerek. Ha 5-nél többen jönnétek, érdeklődjetek elérhetőségeinken, mivel van másik apartmanunk is, ettől az apartmantól mintegy 200 méterre, így ott is kényelmesen meg tudtok szállni, ugyan ezen feltételekkel, ott is maximum 5-en tudtok tartózkodni. A fenti díjak az apartmanra vonatkoznak, tehát 2 fő érkezése esetén a díj változatlan!

kiadó szállás dupla klímájának használata 4.000 Ft / 13 Euro / nap

A klímák használatának igényét kérjük előre bejelenteni, hét közben bejelentett igény esetén is egész hetet kell téríteni, (pl.:foglalás napjai*4000) illetve ha a hét közepétől rossz idő volt, akkor sem térítünk vissza a klíma árából.

A kiadó apartman főszezonban minimálisan 1 hétre foglalható elsősorban szombattól, szombatig. (Azaz 1 db, vagy 2 db napra sajnos nem tudunk szállást biztosítani!) Naptárilag az elő, vagy utószezonba tartozó hosszú hétvégék, ünnepek a főszezoni árral, minimálisan 5 nappal kerülnek visszaigazolásra. Főszezonban 1 hétnél rövidebb időtartamra az apartmant általában nem tudjuk kiadni. (Pl.: Vasárnap is lehet jönni a szombati érkezés helyett, de attól nem lesz olcsóbb a szállás főszezonban, éjjelre igazolunk vissza.)

Háziállat nem megengedett! Az árban benne foglaltatik a szállás az apartman felszerelésének, a mélygarázsnak a használata az érkezés előtti, távozás utáni takarítás, mindegyik szobába Samsung lcd tv található. Törölköző tisztálkodó szereken kívül nem kell hozni mást, ágyneműt, kispárnát, nagypárnát, takarót, tiszta huzatokat, lepedőt adjuk. Ha kisbabával jöttök és kiságyat kértetek előre akkor a kiságyba a gumilepedőt, babatakarót babakispárnát hozzátok magatokkal. Az árban nem biztosítunk ételt-italt, mosógépet, illetve a honlapon fel nem tüntetett eszközt, szolgáltatást sem.

kiadó szállás elfoglalható általában az érkezés napján 14-00- 14:30-tól, melyet a távozás napján 9:30-tól 10-00-ig kérünk elhagyni, ezt érkezéskor mindig megbeszéljük. A szállásfoglalás 30% foglaló postai csekkes, előre megfizetése mellett történik, vagy utalással, ami egy esetleges későbbi lemondás esetén nem kerül visszatérítésre! A fennmaradó összeg készpénzben érkezéskor egyben fizetendő, kulcsátadáskor a helyszínen. A szálláson a megjelöltnél több fő nem tartózkodhat, csak pótdíj ellenében, maximum 5 fő tartózkodhat az apartmanban, abban az esetben ha előre egyeztettünk. A lakás nem dohányzó, az erkélyen lehet dohányozni, mivel sokan kimondottan kisbabás nemdohányzó helyet keresnek ezért ezt kifejezetten kérjük tiszteletben tartani.

Mivel garázskapu távirányítót és új berendezési eszközöket biztosítunk, melyet szeretnénk ha jövőben is tudnánk használni 40.000 Ft / 120 Euro kauciót, felelősségvállalási nyilatkozatot kérünk érkezéskor (ami ha baj történik igazándiból semmire nem elég), amit távozás, kulcs átadáskor visszaadunk, ha nem történt törés zúzás stb… ez idáig 1-2 pohár törésen kívül szerencsére nem történt baleset.

Kettő egymást követő hét foglalása esetén (főszezonban is) a kedvezményes 1 heti / és főszezonos 1 heti áron foglalható le az apartman, kivéve ha az egyik hét „ünnepnapos” (pl.: aug 20.) esik. Ez esetben mindegyik hetet a főszezoni áron igazoljuk vissza. Ünnepnapokra: karácsony- húsvét stb a főszezoni árak vonatkoznak, minimum 4 napra foglalható az apartman ekkor is.

Érdeklődni lehet: 30-407-99-69

 

E-mail cím: napsugar-lelle@freemail.hu