Árak, árlista, kiadó gyerekbarát apartman, szállás Balatonlelle

Árak, árlista, kiadó gyerekbarát apartman, szállás Balatonlelle

2020-as Árak Ft/Euro/nap 4 fő részére

Ár Ft/nap Ár Euro/nap/ apartma

Elő szezon: január 01-től – június 20-ig 16.500 Ft / 51 Euro

Főszezon: június 20-tól augusztus 22-ig 26.500 Ft / 82 Euro

Indián nyár: augusztus 22- szeptember 5-ig 18.500 Ft / 57 Euro

Utószezon: augusztus 20-át követő szombattól, héttől – december 31-ig 16.500 Ft / 51 Euro (kivéve az ünnepnapok, hosszú hétvégék)

Az árban NEM foglaltatik benne az idegenforgalmi adó, melyet a hatályos helyi rendelet szerinti mértékben kérünk téríteni a megérkezéskor a 18. életévüket betöltött személyek után. Abban az esetben ha az apartmanban 4-nél több személy tartózkodik 4000ft/fő/éj többlet díjat kérünk személyenként. Az apartmanban 5 főnél több személy nem tartózkodhat. Ha 5-nél többen jönnétek, érdeklődjetek elérhetőségeinken, mivel van másik apartmanunk is, ettől az apartmantól mintegy 200 méterre, ha az épp nem foglalt akkor ott is kényelmesen meg tudtok szállni, ugyan ezen feltételekkel, ott is maximum 5-en tudtok tartózkodni. A fenti díjak az apartmanra vonatkoznak, tehát 2 fő érkezése esetén a díj változatlan! 

kiadó szállás DUPLA klímájának használata 4.000 Ft / 12 Euro / nap
(mindegyik háló helyiség hűthető 1-1 klímával)

A klímák használatának igényét kérjük előre bejelenteni, hét közben bejelentett igény esetén is egész hetet kell téríteni, (pl.:foglalás napjai*4000) illetve ha a hét közepétől rossz idő volt, akkor sem tudunk sajnos vissza téríteni a klíma árából. Fűtésszezonban a klímadíj 50%-át számoljuk fel a fűtésért.  

A kiadó apartman főszezonban minimálisan 1 hétre foglalható elsősorban szombattól, szombatig. (Azaz 1 db, vagy 2 db napra sajnos nem tudunk szállást biztosítani!) Naptárilag az elő, vagy utószezonba tartozó hosszú hétvégék, ünnepek a főszezoni árral, minimálisan 5 nappal kerülnek visszaigazolásra, 4 főig. Főszezonban 1 hétnél rövidebb időtartamra az apartmant általában nem tudjuk kiadni. (Pl.: Vasárnap is lehet jönni a szombati érkezés helyett, de attól nem lesz olcsóbb a szállás főszezonban, 7 éjjelre igazolunk vissza.)

Wi - Fi: az apartmanban vendégeinknek ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférést biztosítunk, viszont a szolgáltató hibájából adódó műszaki hiba, miatt reklamációt nem tudunk elfogadni.  

Háziállat nem megengedett! Az árban benne foglaltatik a szállás az apartman felszerelésének, a mélygarázsnak a használata az érkezés előtti, távozás utáni takarítás, mindegyik szobába nagy Samsung lcd tv található. Törölköző tisztálkodó szereken kívül nem kell hozni mást, ágyneműt, kispárnát, nagypárnát, takarót, tiszta huzatokat, lepedőt adjuk. Ha kisbabával jöttök és kiságyat kértetek előre akkor a kiságyba a gumilepedőt, babatakarót babakispárnát hozzátok magatokkal. Az árban nem biztosítunk ételt-italt, mosógépet, illetve a honlapon fel nem tüntetett egyéb eszközt, és szolgáltatást sem.

kiadó szállás elfoglalható általában az érkezés napján 14-00- 14:30-tól, melyet a távozás napján 9:30-tól 10-00-ig kérünk elhagyni, ezt érkezéskor mindig megbeszéljük.  A szállásfoglalás 30% foglaló postai csekkes, utalásos előre megfizetése mellett történik, vagy utalással, ami egy esetleges későbbi lemondás esetén nem kerül visszatérítésre! A fennmaradó összeg készpénzben érkezéskor egyben fizetendő, kulcsátadáskor a helyszínen. A szálláson a megjelöltnél több fő nem tartózkodhat, csak pótdíj ellenében, maximum 5 fő tartózkodhat az apartmanban, abban az esetben ha előre egyeztettünk. A lakás nem dohányzó, az erkélyen lehet dohányozni, mivel sokan kimondottan kisbabás nemdohányzó helyet keresnek ezért ezt kifejezetten kérjük tiszteletben tartani.

Mivel garázskapu távirányítót és új berendezési eszközöket biztosítunk, melyet szeretnénk ha jövőben is tudnánk használni 40.000 Ft / 115 Euro kauciót, felelősségvállalási nyilatkozatot kérünk érkezéskor (ami ha baj történik igazándiból semmire nem elég), amit távozás, kulcs átadáskor visszaadunk, ha nem történt törés zúzás stb… ez idáig 1-2 pohár törésen kívül szerencsére nem történt baleset. 

Kettő egymást követő hét foglalása esetén (főszezonban is) a kedvezményes 1 heti „Indián nyár”+2000Ft/nap áron/ és főszezonos 1 heti áron foglalható le az apartman, kivéve ha az egyik hét „ünnepnapos” (pl.: aug 20.) esik. Ez esetben mindegyik hetet a főszezoni áron igazoljuk vissza. 

Érdeklődni lehet tavasztól - őszig: 30-407-99-69

vagy 

E-mail cím: napsugar-lelle@freemail.hu

Elérhetőségeinket elképzelhető, hogy megtaláljátok a www.zimmerinfo.hu a www.szallaskeres.hu, és a booking-on is. Az éppen aktuális foglaltságról érdeklődjetek telefonon vagy elérhetőségeink valamelyikén. 

Az ár és egyéb feltételeink változtatásának jogát fenntartjuk, részleteket foglalás visszaigazolásunkban is találtok.

Balatonlelle apartman :: Balatonlelle kiadó apartman :: szállás Balatonlelle
bababarát apartman Balaton :: nyaralás kisgyerekkel Balaton :: nyaralás Balatonlelle
bababarát nyaralás Balaton :: Szállás, kiadó apartman :: Balaton déli part
nyaraló :: kocsi beállóval nyaraló a központban :: baba barát